Companie

Suntem o echipa intreprinzatoare, entuziasta si tanara, desi au trecut multi ani de cand acumulam si diversificam experienta hi-tech.Avand o pregatire profesionala vasta (informatica, tehnica si juridica) suntem capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Profesionalismul nostru sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Suntem informati, seriosi si receptivi la toate solicitarile dumneavoatra. Tinem la personalitatea noastra si a dumneavoastra si calitatea serviciilor oferite.

Principalul domeniu de activitate este proiectarea, livrarea si instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalatii electrice si sisteme de distributie de joasa tensiune, proiectarea si realizarea de automate programabile folosite la comanda secventiala automata a unor activitati. Societatea ofera clientilor solutii specifice pentru probleme concrete.

Produsele oferite de noi sunt moderne si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu. Colaboram cu distribuitori autorizati de echipamente de securitate. Pentru realizarea lucrarilor firma noastra beneficiaza de personal calificat, bine pregatit si cu o bogata experienta in domeniu. In plus, avem personal avizat de politie sa desfasoare activitati in domeniul sistemelor de securitate.

Control point are ca obiectiv de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal specificului fiecarui obiectiv. Gama bogata de produse din domeniu ne permite sa oferim clientilor nostri solutii optime, perfect adaptate necesitatilor de securitate ale obiectivelor din spatiul rezidential sau comercial, in domeniul privat sau guvernamental, educational, industrial, bancar, etc.

Operatiunile de proiectare, configurare, instalare si service sunt realizate de specialisti cu experienta in domeniul securitatii si protectiei electronice. Principalul nostru atu este seriozitatea cu care ne tratam clientii. Politica societatii este de a satisface in proportie de 100% necesitatile de securitate ale clientilor, calitatea serviciilor oferite fiind pe primul loc.

Scopul acestui site este de a crea un cadru de cunoastere reciproca.
Ne face placere sa va ajutam in luarea deciziei adecvate fie ca este vorba de simpla achizitionare a unui sistem de supraveghere, instalarea unui sistem de alarmare la efractie, reamplasari sau relocari de sisteme de securitate, up-grade la sistemele existente, service profilactic, periodic sau la cerere. Prin specificul activitatii si pe baza experientei dobandite, societatea noastra are ca principiu fundamental protejarea oamenilor si valorilor.